Wat is jouw vraag?

Coaching, of het nu op performance, life of business is, is altijd heel persoonlijk en individueel. Het vraagt om maatwerk en een persoonlijke klik. Daarbij is een eerlijke vraag belangrijk als uitgangspunt en oriëntatie baken. Heb je zo’n vraag? Bijvoorbeeld:

  1. Hoe ga ik om met stress en burn-out?
  2. Hoe vind ik passend werk en/of breng ik mijn werk meer in balans met mijn privé leven?
  3. Hoe verbeter ik mijn performance op werk?
  4. Hoe kan ik beter mijn grenzen stellen?  
  5. Hoe word ik milder naar mezelf en naar anderen, minder perfectie gericht, meer open voor acceptatie?
  6. Hoe werk ik het beste aan mijn zelfontwikkeling en groei?
  7. Hoe kan ik het beste samenwerken met anderen en verbeter ik mijn persoonlijke communicatie?

Zingeving, prestatie, ondernemen

Deze vragen, zowel op performance, life of business gebied, zijn in de meeste gevallen te herleiden naar 1 van de 3 kerngebieden die tijdens mijn coaching aan bod komen. Vaak in samenhang met elkaar: 

  1. zingeving in wat je doet en bent (life coaching): wat is voor jou een zinvol leven?
  2. persoonlijke leiderschap, groei en prestatie (performance coaching); wat kan ik verbeteren en op welk gebied? 
  3. de vaardigheid van effectief ondernemen en samenwerken (business coaching); wat kan ik zelf verbeteren aan mijn onderneming en wat kan ik beter anderen laten doen?

‘Help! Ik heb geen vraag’

Heb je niet zo’n specifieke vraag maar voel je je minder lekker in je vel, soms wat onzeker en vertwijfeld en weet je niet goed wat je wilt van het leven? Ik help je om die vraag te ontdekken opdat je positief en toekomstgericht kleine stappen voorwaarts kan maken.

Is er een klik?

En of ik de coach ben met wie je een echte persoonlijke klik kan hebben? De look & feel van deze website geeft je vast een aardig idee of gevoel. Het staat voor wie ik ben en wat ik doe. Hier lees je meer over mijn aanpak en de inhoud van ‘mijn backpack‘ en hier lees je meer over mijn visie, mensbeeld en werkcode. Echt weten en ervaren gebeurt bij de eerste (vrijblijvende) kennismaking, online of iets meer ontspannen tijdens een kopje koffie of verse gember thee of wandeling in het bos of op het strand.

De vuurtoren van de haven van Le Treport, Normandie (zomer 2019)