Business coaching gaat over scherpe vragen stellen en alert luisteren. Tegelijkertijd over in beweging blijven en durven aanpassen. Als business coach kadert Ray de scope en het doel. Tevens doet hij interventies, prikkelt tot optimale prestaties met onverwachte scenario’s. Ray is opgeleid als sportleraar en sportcoach. Daarnaast heeft hij meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven, met een grote variëteit aan business skills, als business leider en business coach op innovatie, strategie, concept en business ontwikkeling. Hij is de ideale sparringpartner op weg van effectieve verandering en waardegedreven leiderschap. Anderen waarderen Ray ook hoog op inspirerend teamwork en resultaatgericht samenwerken. 

Het is opvallend dat Ray heeft leren vragen stellen, luisteren en aanpassen aan de sportacademie. In beweging blijven is een belangrijk facet van zijn levensstijl. Tijdens drie intensieve sessies van twee uur wordt duidelijk wat je tegenhoudt en wat je nodig hebt op weg van effectieve verandering. Wat is jouw persoonlijke visie en missie en hoe komt dit terug in je onderneming? Met business coaching kijken we ook naar jouw waardepropositie en het onderscheidend vermogen daarvan. En hoe maak je van jouw bedrijf een merk en cultuur dat gefundeerd is op jouw uniciteit en meerwaarde? Tijdens business coaching doorbreek je ook beperkende persoonlijk en team patronen en creëer je meer ruimte voor verandering.

Voor wie?

Executives, managers, teamleiders, zelfstandig ondernemers, sociaal ondernemers en ZZP’ers.

Wat anderen zeggen

“Raymond Versteegh combineert een zakelijke houding vanuit zijn ervaring in het bedrijfsleven, met een groot inlevingsvermogen en een gedrevenheid om de deelnemers vooruit te helpen. Hard op de inhoud en zacht op de relatie. Daarnaast biedt hij iedere deelnemer maatwerk op het juiste niveau.”

Esther Langen | Co-Oprichter Coöperatie Eva