De Coach in Den Haag

Business coaching

In je eigen onderneming, organisatie of team sta je vaak voor nieuwe uitdagingen. Hoe ga jij daarmee om, proces en doel georiënteerd, en blijf je toch dicht bij jezelf? Ray’s business coaching helpt je hierbij.

Business coaching gaat over focus. Scherpe vragen stellen, alert luisteren en framen. En in beweging blijven, moeilijke besluiten nemen en durven aanpassen. Soms zijn interventies nodig om je te prikkelen tot optimale prestaties. Als business coach ben ik jouw ideale sparringpartner. Mijn backpack helpt me daarbij.

Wat is jouw persoonlijke visie en missie? Hoe komt dit terug in je onderneming? Hoe maak je van jouw bedrijf een merk en cultuur dat gebaseerd is op jouw uniciteit en meerwaarde? Tijdens mijn business coaching herken en doorbreek je beperkende patronen en creëer je meer ruimte voor positieve groei met direct effect op jouw onderneming, organisatie of team.

Voor wie?

Executives, managers, teamleiders, zelfstandig ondernemers, sociaal ondernemers en ZZP’ers.

Wat anderen zeggen over Ray

Door de coachingsessies met Raymond Versteegh heb ik nu een helder beeld voor ogen wie ik ben (aan de hand van het IKIGAI canvas) en wat de visie en missie mag zijn voor mijn eigen onderneming, Destiny Events. Het was ook een mooie bevestiging van mijn persoonlijke missie. Door Ray’s brede kijk en directe, praktische aanpak is hij een ideale coach die je kan helpen bij het opzetten van je eigen bedrijf. Eentje die goed aansluit op je eigen talenten en kwaliteiten.

Desy Offermans | Destiny Events
Llanes | Camino Del Norte 2024