De Coach in Den Haag

Life coaching

‘Is dit mijn eigen pad?’ ‘Mijn leven en mijn werk voelen zwaar. Is dit wat ik werkelijk wil?’ ‘Ik doe veel. Vooral voor anderen. Leef ik wel mijn eigen verhaal?’ ‘Ik zit vast. Hoe kom ik weer in beweging op mijn eigen weg?’ Ray’s life coaching helpt je inzicht te krijgen waarom je doet wat je doet en hoe het anders kan.

Bij life coaching staan geluk en welzijn centraal, geen gewroet in je verleden. Daarvoor ga je naar een psycholoog. Vanuit je potentieel, je talenten, een evenwichtige en betekenisvolle invulling geven aan je dagelijks leven, daar draait het bij life coaching om. Uit inzicht handelen, energiek en vreugdevol de dag tegemoet treden. Wie wil dat niet?

Tijdens het life coaching traject wordt er minstens 1 sessie in de natuur gewandeld. Bij voorkeur vaker. Gewandeld? Ja… als een ware pelgrim op het ontdekkingspad. Wandelen maakt het gelukshormoon serotonine aan, je voelt je meteen helder van geest en goed in je lichaam, en is dus een praktische aanvulling op een richtinggevend gesprek. 

Voor wie?

Een ieder die meer uit het leven wil halen, met meer betekenis en impact; een zinvol leven wil leiden.

Wat anderen zeggen over Ray

Ray kan op magische wijze verbinden en de ruimte, het leven, vrij maken voor positieve actie. Een poging om te ontrafelen hoe hij dat doet: hij neemt je en wat jij wilt bereiken en belangrijk vindt heel serieus én hij is vrolijk, vrij en in het nu. Daarmee haalt hij voor mij de beladenheid van dingen weg. Ze worden daardoor tot een kans op een ervaring, een kans om te leren en een kans dat iets lukt dat ik graag zou willen. En dat maakt vrij.

Marijn de Smit

Le Treport 2019