De Coach in Den Haag

Performance coaching

Je wilt direct resultaat door performance coaching. In specifieke situaties. Op unieke skills. Je loopt tegen een muur op? Iedere keer weer? Wat is het? Hoe komt dat? Wat houd je tegen? Waarom?

In intensieve power sessies ontrafelen we jouw gewoonten en patronen, en kijken wat werkt, en niet werkt. Dit soort gesprekken vraagt om vastberadenheid, reflectie en kwetsbaarheid. Het vertrouwen en geloof in eigen kunnen is evident. 

Het effect van power sessies is direct resultaat door performance coaching op inzicht, energie en richting. Er wordt een andere houding en gedrag van je gevraagd die je meteen gaat toepassen. Resultaat is dat je meer krijgt gedaan, in een kortere tijdspanne, met minder weerstand.

Het beste in jou naar boven halen. Dat is voor mij de kern van direct resultaat door performance coaching. Focus aanbrengen in het veld van willen en kunnen. Veranderen of laten vallen wat niet werkt. Presteren moet je overal. Wanneer je je jouw handelen in lijn brengt met je talent en passie, presteer je moeiteloos.

Voor wie?

Een ieder die zijn / haar functioneren in korte tijd wil verbeteren. Leiders, managers, ondernemers, sporters, executives, professionals, teamspelers.

Wat anderen zeggen over Ray

Raymond Versteegh combineert een zakelijke houding vanuit zijn ervaring in het bedrijfsleven, met een groot inlevingsvermogen en een gedrevenheid om de deelnemers vooruit te helpen. Hard op de inhoud en zacht op de relatie. Daarnaast biedt hij iedere deelnemer maatwerk op het juiste niveau.

Esther Langen | Co-Oprichter Coöperatie Eva
Uitzicht op inzicht performance
Uitzicht op inzicht | Direct Resultaat door Performance Coaching