Skatepark De Vindplek Design & Development

Skatepark De Vindplek Design & Development

Waar ga jij van aan?

Met vrienden skateboarden. Daarvoor gaan we naar Scheveningen of Centrum. Hier is er niks leuks. Iets dichterbij zou wel wat zijn.

Emile

Emile (15) woont in Ockenrode. Emile en vrienden Ruben (Vroondaal), Beau en Jasper, allen scholieren van ISH, nodigden we uit voor een DVL meetup in de Boulderhal De Campus, thuishonk van Elise. 

Maken eigen ontwerp

Eerst ff inchecken: ‘Wat vind jij leuk, waar woon je en waarom ben je hier?’ Na een rondleiding en gewoon even uitproberen in de boulderhal, zijn de jongens gaan ‘freestormen’ met pen, stift en papier, met drankje en snacks. Het eerste design was binnen 30 minuten gemaakt: Ontwerp Skatepark De Vindplek. 

Ruben, Emile, Beau en Jasper

Actie voor de buurt

Elise (21), student, inwoner Houtwijk en ‘extreme’ sporter, had erbij willen zijn, maar moest even thuis blijven, je weet wel waarom. Zij pakte het ontwerp op, schreef er een leuke tekst bij, afgestemd in de WhatsApp groep met de jongens en meldde het idee aan bij Houtwijk Begroot:

Vernieuwen Bokkefort Skatepark

Een vernieuwd Bokkefort skatepark wat prettig te skaten is, buiten een mooie nieuwe plek biedt voor bewegen en fungeert als ontmoetingsplek.

Elise

Bij het posten van dit bericht, had het plan 88 likes, binnen 24 uur, en stond op #2 van de 47 ingediende ideeën en plannen.

Zou het niet mooi zijn wanneer we een allround skatepark en ontmoetingsplek voor jong en oud krijgen in stadsdeel Loosduinen? 

De Vindplek Loosduinen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *