De Coach in Den Haag

Achtergrond Inspiratiehuis

Het Inspiratiehuis voor Dwarsdenkers is een innovatiegedreven sociale onderneming. We inspireren mensen, organisaties en ondernemingen om op een leuke en creatieve manier samen te werken naar een gezonde wereld voor mens, aarde en samenleving. Door simpele actie voor positieve verandering met sociale impact. Met en voor de bewuste en betrokken mens. Het is rebels en kritisch, én ook open, leergierig, positief en met respect voor de eigenheid van anderen.

Het Inspiratiehuis voor Dwarsdenkers is een initiatief van Raymond Versteegh, inspirator, facilitator, coach en trainer bij RayVers Coaching & Consulting, De Coach in Den Haag. In interactie, ontwerp en uitvoering volgen we het connect | cooperate | create model™. 

Het Inspiratiehuis voor Dwarsdenkers vind je als initiatief ook op MAEX, het online platform van vraag en aanbod van sociaal-maatschappelijke initiatieven. Tevens is te zien wat de sociale impact en social handprint zijn van het Inspiratiehuis, in relatie tot de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.