Raymond Versteegh

de vindplek Loosduinen

Een initiatief voor jongeren: samenwerken in projecten

Jongeren zoeken en vinden een plek, eigen potentieel en participatie met maatschappelijke impact. Met de vindplek Loosduinen verbinden en inspireren we jongeren om met elkaar projecten op te zetten. Voor meer beweging in de buurt en wijk, en ook meer te ontdekken over de eigen talenten.

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar?

Jongeren van 15 tot 25 jaar zoeken en vinden in stadsdeel Loosduinen Den Haag naar meer eigen potentieel en participatie. Woon jij in Bohemen en Meer en Bos, Kijkduin, Ockenburgh, Noord Waldeck of Kraayenstein en Vroondaal?

Ben jij op zoek naar gelijkgestemde jongeren?

Zoek je naar je eigen plek en potentieel? Wil je je eigen talenten sneller ontwikkelen? Ben je op zoek naar gelijkgestemde jongeren om samen een project op te zetten–iets dat je leuk vind voor op school, jouw opleiding, (op weg naar het vinden van) werk of de buurt? Wil je iets vinden dat past bij jouw dromen en ook de dromen van anderen?

Korenaer molen, Abdijkerk, Museum Loosduinen, Korenaer huis, Margeretha van Hennebergweg
Kraayenstein: Korenaer molen | Abdijkerk | Museum Loosduinen | Korenaer huis

Vind je plek, potentieel en participatie

“Voel je je verveeld?

Doen dan iets, hoe klein ook, voor een ander!

De beste actie naar positieve energie.”

Raymond Versteegh

Bel of app Ray van het Inspiratiehuis voor Dwarsdenkers

Dan is de vindplek Loosduinen zeker iets om uit te checken! Bel of app Ray op 0652529404 of stuur een mail naar raymond.versteegh@gmail.com.

jongeren vinden en zoeken meer eigen potentieel en participatie in buurt en wijk voor maatschappelijke impact

Van idee naar plan van aanpak – Samenwerken in projecten

De vindplek Loosduinen richt zich op jongeren tussen 15 en 25 jaar die zoeken naar een plek, eigen potentieel en participatie. Dit sociaal-maatschappelijk initiatief is ontwikkeld door Inspiratiehuis voor Dwarsdenkers in samenwerking met co-initiatiefnemers: Ricardo Buitinga (Balans Communicatie), Esther Langen (Multi-Pass en Coöperatie Eva) en Bianca Bernecker (De Vindplek). “Samen met jongeren verkennen we hun wensen en behoeften. Daarna vertalen we ze samen naar projecten voor sociale impact. En tegelijkertijd exploreren we hun potentieel en ontwikkelen we hun talenten.”

Jongeren Eerst door co-creatie en partnerships

We streven naar een platform van, voor en door jongeren, zowel fysiek als virtueel. Een beweging van jongeren die samen werken aan een eigen plek, hun eigen potentieel en talenten, en participatie met maatschappelijke impact. Dit doen we vooreerst in samenwerking met de jongeren. Bovendien staan co-creatie en partnerships voorop. We werken dan ook proactief samen met andere sociale ondernemers, ZZP’ers, lokale organisaties en bedrijven. Partners zoals Centrum Siena, Stadslink en het stadsdeelkantoor Loosduinen van de gemeente Den Haag. Mocht je interesse hebben, neem dan gerust contact met ons op. We delen met plezier ons plan van aanpak.

Sociale impact | MAEX

Dit initiatief is ook te vinden op de MAEX, het platform van maatschappelijke initiatieven dat bedrijven, overheden en fondsen stimuleert om bij te dragen aan deze initiatieven.

circle 17 sustainable development goals  streven sociale impact UN

Social handprint

Het Inspiratiehuis voor Dwarsdenkers heeft een MAEX social handprint. In de numerieke volgorde van de 17 Social Development Goals richten wij ons vooral op 5 doelstellingen: geen armoede (1), goede gezondheid en welzijn (3), kwaliteitsonderwijs (4), waardig werk en economische groei (8), ongelijkheid verminderen (8) en partnerschappen om doelstellingen te bereiken (17).

Impactgebieden

Dit sociaal-maatschappelijk initiatief is gericht op plek, potentieel en participatie van jongeren in de lokale gemeenschap van stadsdeel Loosduinen (Den Haag). Indirect heeft dit ook invloed op de arbeidsparticipatie en de sociale cohesie van wijken en buurten van het stadsdeel Loosduinen, impactgebieden benoemd in het Handvat Code Sociale Ondernemingen.

Deel deze pagina eenvoudig met anderen