Jongeren Pizza Events Kraayenstein

Vrijdag, 24 december 2021

We gaan pizza-events voor jongeren organiseren in Kraayenstein. Gezellig pizza eten, spel & sport activiteiten en games-for-Intelligence, voor meer specifieke individuele kennis en informatie, die antwoorden geven op …

jongeren plek potentieel participatie
Copyright Jeugd en Gezinsbescherming Friesland

Follow Your Dreams

Woensdag, 22 december 2021

Hey – Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Ben je aan het floaten? Weet je niet goed wat je wil? Ontwikkel je talent, doe mee en vind …

jongeren plek potentieel participatie Loosduinen
Copyright Movisie Tijd om te gaan doen wat werkt bij jongerenparticipatie | Zo betrek je jongeren bij beleid


Werkbezoek Martijn Balster op de Nijkamphoeve

Zaterdag, 23 oktober 2021

Was leuk, open en inspirerend, het werkbezoek op de Nijkamphoeve van Martijn Balster, wethouder van WIjken en Stadsdelen, Welzijn en Participatie, samen met Mustapha Boumeshouli en Majda El Adlouni van het stadsdeelkantoor. 

Liette Boersma, van The Real Social, twee jongeren (17), Micky en Fara, en een jongvolwassene (27), Faouda, deelnemer van Follow Your Dreams, vertelden enthousiaste persoonlijke verhalen over persoonlijk leiderschap, verbinding en samenwerking met andere jongeren. 

Jan, bestuurslid van buurtboerderij de Nijkamphoeve en Ray, mede-oprichter van DE VINDPLEK Loosduinen vertelden het verhaal van Mo (15) en Alisar (17), broer en zus, die op de zondagmiddagen in augustus Crea Middagen voor jeugd hebben georganiseerd op de Nijkamphoeve. 

Deze open dialoog tussen wethouder en (jonge) bewoners, was een bonte uitwisseling van verhalen en ervaringen van en over jongeren. Martijn was blij verrast door het spontane  enthousiasme, de positieve energie en de unieke ideeën. Ook stimuleerde hij de kruisbestuiving en samenwerking tussen de diverse initiatieven. Dit sloot mooi aan bij de primeur van The Real Social en DE VINDPLEK Loosduinen: 

We gaan samen, in nauwe samenwerking met wijkberaden en bewonersverenigingen, jongerenbijeenkomsten organiseren. Net even iets anders en volledig gericht op de wensen, behoeften en ideeën van de jongere zelf. Om uiteindelijk hen te bewegen tot positieve actie voor zichzelf, samen met andere jongeren en de buurt.”

Liette & Ray

Heb jij een idee voor je buurt?

28 september 2021

LEES HIER MEER.

DE VINDPLEK Loosduinen ondersteunt je hierbij. Heb je een idee? Wij helpen je om samen met andere jongeren van jouw idee een plan te maken en uiteindelijk zelf uit te voeren. Meld je aan onder vermelding van “ik heb een idee”.


Ontwikkel jezelf en doe mee! 

Leuke, energieke en nieuwe programma’s speciaal voor jongeren van 16 tot 27 jaar in Den Haag

11 september 2021

Indian Summer Vibes

Mentaal fit het nieuwe schooljaar in!

We zijn inmiddels allemaal experts op het gebied van omgaan met tegenslagen. Het leven zonder fysiek onderwijs, zonder festivals en zonder sociale contacten heeft veel van ons gevraagd. Met deze workshop-reeks bereiden we je voor op het nieuwe schooljaar. Samen gaan we op zoek naar balans en samen trainen we je veerkracht zodat je mentaal fit aan de start staan ( van een nieuw schooljaar).

Lees hier meer.

Follow Your Dreams

Benut jouw talenten met Follow Your Dreams

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Ben je op zoek naar jouw talenten en een passende baan? Dan is Follow Your Dreams zeker iets voor jou! Bij Follow Your Dreams werk je aan jouw talenten, bouw je een netwerk op en werk je mee aan maatschappelijke projecten bij verschillende bedrijven.

Lees hier meer.

The Real Social – Next level

Ben jij iemand die het verschil maakt? Sta je klaar voor een ander? Of heb je nog niet die kans gehad? Dan zoeken wij JOU! The Real Social Next Level helpt jou jezelf te ontwikkelen en jezelf naar the NEXT LEVEL te brengen.

Lees hier meer.