Jongerenraad 070 in oprichting

Dinsdag, 20 sep 2022

Dit is een activiteit voor jongeren georganiseerd door de gemeente Den Haag.

Jongerenstadslab Den Haag

All Sports Summer Battle

Maandag, 4 juli 2022

Dit is een activiteit voor jongeren georganiseerd door Loosduinen Beweegt

Haaglanden Beweegt

Drie verschillende sportcompetities de gehele zomervakantie lang met activiteiten als Bubbel Voetbal, La Crosse en Archery Tag!


Ontdek je plek

Woensdag, 1 juni 2022

Met elkaar de dialoog voeren over talenten en vaardigheden, wat de economie vraagt welke te ontwikkelen en welke rol de EU daarbij speelt. Deze onderwerpen, en meer, bespraken jongeren en ‘oudere jongeren’, van 15 tot 65 jaar op het European Inspiration Youth Event (EYIE2022) bij muziekcentrum Popradar op zondag 29 mei 2022.

Tijdens live music, open dialogen en workshops kregen interactie en inspiratie een nieuw geluid…  


Alles oké?

Vrijdag, 4 februari 2022

Gaat het even niet zo lekker? Bel of chat met ons, want praten lucht op!

Supportlijn: Voor iedereen tussen de 18 en 24 jaar (initiatief van de Kindertelefoon)
Alles is bespreekbaar

Geen onderwerp is te gek of raar en geen probleem te klein of te groot. Dus zit je niet lekker in je vel? Heb je problemen op je werk, op school of met je studie? Gaat het niet lekker thuis? Maak je je zorgen om de toekomst? Zit je iets dwars wat je echt even kwijt moet? Of heb je geen flauw idee waarom, maar voel je je gewoon niet oké? Alles is bespreekbaar…


Jongeren Loosduinen in gesprek met burgemeester

Dinsdag, 1 februari 2022

Jongeren uit Loosduinen waren op dinsdag 1 februari in gesprek met Jan van Zanen, burgemeester Den Haag. Dit gebeurde in het theater van het Hofstad Lyceum.

De gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 zijn in aantocht. ‘Laat je stem niet verloren gaan’ is de oproep waarbij…


Ontmoetingsplek Jongeren Den Haag

Woensdag, 26 januari 2022

Kom ontmoeten, leren en gezond leven.

Reakt | De Post Moerwijk


Jongeren Pizza Events Kraayenstein

Vrijdag, 24 december 2021

We gaan pizza-events voor jongeren organiseren in Kraayenstein. Gezellig pizza eten, spel & sport activiteiten en games-for-Intelligence, voor meer specifieke individuele kennis en informatie, die antwoorden geven op …

jongeren plek potentieel participatie
Copyright Jeugd en Gezinsbescherming Friesland

Follow Your Dreams

Woensdag, 22 december 2021

Hey – Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Ben je aan het floaten? Weet je niet goed wat je wil? Ontwikkel je talent, doe mee en vind …

jongeren plek potentieel participatie Loosduinen
Copyright Movisie Tijd om te gaan doen wat werkt bij jongerenparticipatie | Zo betrek je jongeren bij beleid

Werkbezoek Martijn Balster op de Nijkamphoeve

Zaterdag, 23 oktober 2021

Was leuk, open en inspirerend, het werkbezoek op de Nijkamphoeve van Martijn Balster, wethouder van WIjken en Stadsdelen, Welzijn en Participatie, samen met Mustapha Boumeshouli en Majda El Adlouni van het stadsdeelkantoor. 

Liette Boersma, van The Real Social, twee jongeren (17), Micky en Fara, en een jongvolwassene (27), Faouda, deelnemer van Follow Your Dreams, vertelden enthousiaste persoonlijke verhalen over persoonlijk leiderschap, verbinding en samenwerking met andere jongeren. 

Jan, bestuurslid van buurtboerderij de Nijkamphoeve en Ray, mede-oprichter van DE VINDPLEK Loosduinen vertelden het verhaal van Mo (15) en Alisar (17), broer en zus, die op de zondagmiddagen in augustus Crea Middagen voor jeugd hebben georganiseerd op de Nijkamphoeve. 

Deze open dialoog tussen wethouder en (jonge) bewoners, was een bonte uitwisseling van verhalen en ervaringen van en over jongeren. Martijn was blij verrast door het spontane  enthousiasme, de positieve energie en de unieke ideeën. Ook stimuleerde hij de kruisbestuiving en samenwerking tussen de diverse initiatieven. Dit sloot mooi aan bij de primeur van The Real Social en DE VINDPLEK Loosduinen: 

We gaan samen, in nauwe samenwerking met wijkberaden en bewonersverenigingen, jongerenbijeenkomsten organiseren. Net even iets anders en volledig gericht op de wensen, behoeften en ideeën van de jongere zelf. Om uiteindelijk hen te bewegen tot positieve actie voor zichzelf, samen met andere jongeren en de buurt.”

Liette & Ray

Volg ons op Instagram