Heb jij een idee voor je buurt?

28 september 2021

LEES HIER MEER.

DE VINDPLEK Loosduinen ondersteunt je hierbij. Heb je een idee? Wij helpen je om samen met andere jongeren van jouw idee een plan te maken en uiteindelijk zelf uit te voeren. Meld je aan onder vermelding van “ik heb een idee”.


Ontwikkel jezelf en doe mee! 

Leuke, energieke en nieuwe programma’s speciaal voor jongeren van 16 tot 27 jaar in Den Haag

11 september 2021

Indian Summer Vibes

Mentaal fit het nieuwe schooljaar in!

We zijn inmiddels allemaal experts op het gebied van omgaan met tegenslagen. Het leven zonder fysiek onderwijs, zonder festivals en zonder sociale contacten heeft veel van ons gevraagd. Met deze workshop-reeks bereiden we je voor op het nieuwe schooljaar. Samen gaan we op zoek naar balans en samen trainen we je veerkracht zodat je mentaal fit aan de start staan ( van een nieuw schooljaar).

Lees hier meer.

Follow Your Dreams

Benut jouw talenten met Follow Your Dreams

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Ben je op zoek naar jouw talenten en een passende baan? Dan is Follow Your Dreams zeker iets voor jou! Bij Follow Your Dreams werk je aan jouw talenten, bouw je een netwerk op en werk je mee aan maatschappelijke projecten bij verschillende bedrijven.

Lees hier meer.

The Real Social – Next level

Ben jij iemand die het verschil maakt? Sta je klaar voor een ander? Of heb je nog niet die kans gehad? Dan zoeken wij JOU! The Real Social Next Level helpt jou jezelf te ontwikkelen en jezelf naar the NEXT LEVEL te brengen.

Lees hier meer.