Jongerenraad Den Haag

Jongerenraad Den Haag

Wil jij je laten horen en deelnemen aan een jongerenraad?

Wil je medezeggenschap op het beleid van de gemeente Den Haag?

Doe dan mee aan de Jongerenstadslab op woensdag, 28 sep 2022, in de Haagse Lobby (Bibliotheek Stadhuis), met als thema Jongerenraad 070 (nog op te richten!). Meld je hier aan.

jongerenraad gemeente den haag

Jongerenraad 070 in oprichting

De gemeente Den Haag start in 2023 met een nieuwe Jongerenraad. In het Jongerenstadslab op 28 september willen we van jongeren horen waar zo’n raad aan moet voldoen. Daarvoor zijn we op zoek naar Haagse jongeren met een mening. Zou je onderstaande uitnodiging in jouw netwerk kunnen uitzetten?

Haagse jongeren met een mening gezocht!

Een kamer vinden heel lastig? Te weinig hangplekken? Veel zwerfafval op straat? Vind je hier iets van en wil je hierover meedenken? Laat je mening horen tijdens het Jongerenstadslab op woensdag 28 september met het thema: Jongerenraad 070.  Deze op te richten jongerenraad denkt en beslist mee over keuzes die we als gemeente de komende tijd gaan maken. Samen met jullie gaat de gemeente deze raad inrichten. Daarvoor hebben wij jullie nodig!

Voor wie?

Ben je tussen de 15 en 23 jaar, kom je uit Den Haag, en wil je met ons meedenken over de oprichting van de Jongerenraad 070? Doe mee en meld je aan via www.jongerenstadslab.nl. We zien jou en je vrienden graag op woensdag 28 september van 17.30 – 19.30 uur in De Haagse Lobby (bibliotheek Stadhuis). Gratis pizza en drankjes staan voor je klaar.

Volg ons op Instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *