De Coach in Den Haag

Over Anne

Er was eens…

Tja… het leven is niet altijd een sprookje. Daar waar die verhaaltjes ophouden, begint in jouw leven pas het echte verhaal. Jouw verhaal, en die van niemand anders, is er soms een met hobbels en versperringen, stroomversnellingen en vergezichten. Soms weet je het gewoon zelf even niet meer of is er een gevoel van bodemloosheid of richtingloosheid. Op dat moment wordt het tijd dat ik me aan je ga voorstellen:

Ik ben Anne van der Ent: Docent & coach. Geboren in 1976 in een klein dorpje in de Alblasserwaard als derde van een gezin met uiteindelijk 7 kinderen. Ik woon nu in het mooie Den Haag met mijn vriend, dochter en onze hond & poes; Reign & Lulu.

Ik houd van goede gesprekken voeren, met zowel vrienden als met vreemden. Gesprekken over het leven en de mooi- en moeilijkheden die het heeft. Ik houd ervan te leren van anderen, van mezelf en van jou. Ik houd van verhalen, of ze nou in boekvorm, filmvorm of mensvorm zijn. Ik houd van de natuur. De bomen en bladeren laten me regelmatig weten dat het leven op aarde samenhangt met de schoonheid van je eigen natuur, je groei, je verandering, vasthouden en loslaten. 

Als je anderen vraagt wat er leuk of bijzonder aan me is dan hoor ik vaak, mijn gevoel voor humor, mijn doorzettingsvermogen, mijn wens om te verhelderen en te verdiepen en mijn aandachtig en oordeelloos luisteren.

Er is eens… voor jou: Een coach!

Vaak denken we dat wat we meemaken, denken of voelen niet goed is. Niet hoort. Niet klopt. Of dat het iets is wat we voor ons moeten houden of ons voor schamen. Soms voelen we ons ook ontheemd, verloren of eenzaam. Ik heb dit als jonge vrouw van 20 jaar zelf ervaren tijdens een depressie. Ik wist niet wie ik was, waar ik heen wilde en waarom. Het leven als ‘volwassene’ overweldigde me.

Als ik toen iemand had gehad die mij, mijn gevoelens, mijn gedachten de ruimte, maar ook de acceptatie, had gegeven, zou ik daar veel aan hebben gehad. En dit is nou precies wat ik wil zijn, voor jou: Iemand die je de ruimte geeft alles te delen. Iemand die empathisch en aanwezig is voor jouw verhaal. Iemand die je echt ziet.

Samen kijken we naar wat je bezighoudt en wat je gevoelens en gedachten daarbij zijn. In de rustige, ontvangende ruimte die ik je bied, geef ik je een spiegel en een hand om je inzichten te geven in het waarom en hoe. Ik laat je kennis maken met jouw unieke natuur en met andere perspectieven en ideeën over jou en je leven. Dit doe ik soms door vragen, soms via speelse methoden en soms door gewoon met je te zitten en naar je te luisteren.

Jouw leven is niet altijd een sprookje maar we kunnen er wel voor zorgen dat je de prinses en de prins in jou leert kennen en die op z’n minst zo lang en gelukkig mogelijk laten leven!

Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen.

Desiderius Erasmus

Er is eens…Een uitnodiging voor een afspraak

Contact

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Vul hieronder dan je gegevens in en je vraag, en klik dan op Verstuur.