Pelgrim & Gids

Raymond Versteegh (Ray) heeft meer dan 35 jaar ervaring in het inspireren en coachen van individuen en teams. Hij doet dit altijd met hoofd en hart, bewust in aandacht en volledig aanwezig. Dit heeft hij in uiteenlopende rollen gedaan zoals business developer, manager en management consultant evenals mentor, coach, trainer en sociaal ondernemer. Ray maakt makkelijk verbinding. Bovendien is hij een alert waarnemer, een diep luisteraar en een scherpe vragensteller; hij koppelt een sterk analytisch vermogen aan een heldere intuïtie. Anderen typeren Ray’s coaching als intuïtief, no-nonsense en direct op de kern en ook zacht op de relatie, hard op de inhoud en immer actie- en resultaatgericht.

Uitzicht op inzicht

‘Zingeving is de waarde die je zelf toekent aan wat je doet, waarom je iets doet en wie je bent.’ Als coach, trainer en sociaal ondernemer kijkt Ray altijd naar het totale plaatje. Hij stelt vragen, luistert en kadert voor meer uitzicht op inzicht. ‘Ik ontmoet je in jouw ruimte, werken met wat er in het moment aanwezig is en van daaruit gaan we samen op pad.’ Ray coacht, traint en ontwikkelt concepten naar uitvoering als sociaal ondernemer volgens een uitgesproken visie en ethische code.

Een natuurlijk inspirator

Raymond Versteegh (59) woont in Den Haag. Hij is geboren in het Westland uit Nederlands-Indische ouders, leeft samen met Anne en heeft een dochter en stiefdochter. Na zijn studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Den Haag, had hij een 25+ jaar carrière in de Informatie en Communicatie Technologie, onder andere als business developer. Op een memorabel kruispunt op zijn levenspad, nam hij vervolgens een sabbatical en wandelde zijn eigen Camino Santiago. Sinds 2018 is Ray professioneel performance coach, impact trainer en experimenterend sociaal ondernemer met behulp van een kleurrijke set van vaardigheden. Door anderen wordt hij getypeerd als een natuurlijk leider, inspirator, facilitator, gids en ook als intuïtief, integer en uitdagend. Ray houdt van lange avontuurlijke natuurwandelingen, sport, spelende kinderen en dieren in vrijheid in de natuur.