De Coach in Den Haag

Over Ray

Pelgrim & Gids

Raymond Versteegh (Ray) heeft meer dan 35 jaar ervaring in het inspireren en coachen van individuen en teams. In verbinding, met hoofd en hart, bewuste aandacht en volledig aanwezig.

Anderen typeren Ray en zijn coaching en wijze van sociaal samenwerken als verbindend, intuïtief, no-nonsense en immer gericht op positieve en betekenisvolle verandering.

Zingeving en betekenis is de waarde die je zelf toekent aan wat je doet, waarom je iets doet en wie je bent. Uiteindelijk komt elke vraag terug bij Wie ben ik? en Wat is mijn bijdrage in werk, waarde en betekenis in het leven?

Uitzicht op inzicht

Als coach, trainer en sociaal ondernemer kijkt Ray altijd naar het totale plaatje. Hij stelt vragen, luistert en kadert voor meer uitzicht op inzicht. Ray coacht, traint en ontwikkelt ideeën en concepten naar uitvoering, als sociaal ondernemer, volgens een persoonlijke visie en ethische  code.

Ik ontmoet je in jouw ruimte. We werken samen met wat er in het moment aanwezig is en van daaruit gaan we samen op pad.

Een natuurlijk inspirator

Ray woont in Den Haag, samen met vriendin en haar dochter. Hij is geboren in het Westland uit Nederlands-Indische ouders en heeft een dochter. Na zijn studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Den Haag, had hij een carrière in de Informatie en Communicatie Technologie, onder andere als business developer. Op een bijzonder kruispunt in zijn leven, nam hij een sabbatical en wandelde zijn eigen Camino Santiago. Ray is onder andere coach, trainer en sociaal ondernemer en maakt gebruik van een diverse set van vaardigheden in zijn backpack.

Ik voel me het beste in de rollen van verbinder, inspirator en facilitator. Ik hou van wandelingen in de natuur, de dialoog, sport en eenvoudig leven.