De Coach in Den Haag

Trainingen

Een verschil maken

“Het gaat in het leven om groei, ontwikkeling en verandering, en bovenal hoe jij ermee omgaat, is wat het verschil maakt. Ik ontwerp, ontwikkel en leid trainingen en workshops. Waarom? Omdat ik het leuk vind om steeds weer iets nieuws te maken. Daarbij weet ik zeker dat ze een verschil maken voor de mensen voor wie het is bestemd.”

Persoonlijke en individuele aanpak

Voor echte groei, blijvende ontwikkeling en positieve verandering, gelooft Ray zonneklaar in een persoonlijke en individuele aanpak. Wonder wel met zijn authentieke coaching dan tochzeker ook in zijn trainingen en workshops. Boven alles zijn ze afgestemd op de directe behoeften en wensen van de individuele deelnemer.

Vind je eigen unieke weg

Ray gidst je op je eigen pad van groei, ontwikkeling en verandering. Belangrijk hierbij is om je eigen, unieke weg te vinden en te (blijven) bewandelen naar meer en dieper zelfinzicht. Ray inspireert, prikkelt en faciliteert je om bijvoorbeeld jouw persoonlijk leiderschap, effectieve communicatie en productief werken met anderen te verbeteren. Niet omdat het moet, maar omdat je het leuk vindt. Enkele voorbeelden hiervan zijn de trainingen van Op weg naar eigen ondernemerschap en de workshops van Heel je levensverhaal.