De Coach in Den Haag

Agenda en Prijs Workshops Heel Je Levensverhaal

Workshops Heel Je Levensverhaal2021
OntdekkingsreisApril | 1, 8, 15 en 22 | Donderdag, 10.00 – 12.30 uur
OntdekkingsreisJuni | 3, 10, 17 en 24 | Donderdag, 10.00 – 12.30 uur
OntdekkingsreisSeptember | 9, 16, 23 en 30 | Donderdag, 10.00 – 12.30 uur
OntdekkingsreisNovember | 4, 11, 18 en 25 | Donderdag, 10.00 – 12.30 uur
Agenda 2021 Heel Je Levensverhaal

De Ontdekkingsreis: Workshops Heel Je Levensverhaal

De Ontdekkingsreis is de eerste thematische reeks van workshops van Heel Je Levensverhaal. Om inspirerend naar jouw levensverhaal te kijken, het te ervaren en creatief erover te schrijven. Het bestaat uit 4 opdrachten (voorbereiding) en 4 workshops, in een periode van 8 weken. De workshops zijn gepland in de laatste 4 weken, een workshop per week op hetzelfde dagdeel (zie ook de agenda hierboven). De titel van deze eerste reeks van workshops, De Ontdekkingsreis, verwijst naar de eerste drie stappen van het universele proces in ieders leven, als cyclus beschreven in The Hero’s Journey, De Reis van de Held.

Prijs Workshops Heel Je Levensverhaal

De prijs voor deelname aan de workshops De Ontdekkingsreis – Heel Je Levensverhaal is € 595,00 per deelnemer, inclusief BTW. We vragen je vriendelijk vooruit te betalen.

Aanmelden Workshops

Meld je hier aan voor Heel Je Levensverhaal. Vermeld je volledige naam, e-mailadres, mobiele nummer en de maand van de cursus van jouw voorkeur. Wil je ook een 2de maand van voorkeur opgeven? Na aanmelding ontvang je binnen 24 uur e(werkdagen) en bevestiging via e-mail. We werken met minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers per reeks workshops.

Op locatie of Online Workshops

De workshops vinden fysiek plaats in Den Haag. We maken gebruik van open, inspirerende en kleurrijke locaties van partners. Deze worden van tevoren bekend gemaakt. Mochten de omstandigheden dit niet toelaten, dan maken we gebruik van Zoom voor online workshops of we kiezen voor een hybride mix, waarin een wandeling in de natuur of een bezoek aan museum, school of theater ook tot de mogelijkheden behoort. Ook dit wordt ruim van tevoren gepubliceerd.

Wat anderen zeggen over de (online) workshops

“De reacties en vragen van de deelnemers tijdens de workshops, binnen de structuur uitstekend bewaakt door de facilitator, waren een essentieel onderdeel. Evenals de opnames! Met terugkijken krijgen de reflectie op jezelf (en de ander) en de interacties (tijdens de workshop) weer een diepere dimensie. Gebruik van tussentijdse (on)gevraagde feedback vind ik een prachtig instrument en werd vaardig en warm toegepast. De online workshops verliepen buitengewoon, en voelden vertrouwd, intiem en verbonden. Heel verrassend!”

Alexandra – Deelnemer Online Workshops Heel Je Levensverhaal November 2020

Ik vond de online workshops heel mooi gaan, vanzelf, open, luisterend naar elkaar, met elkaar het proces doorgaan, vond ik mooi om te zien. Het heeft me echt gestimuleerd. Om goed naar mezelf te kijken. En het schrijven. Wat er op papier kwam was heel verrassend.

Miryam – Deelnemer Online Workshops Heel Je Levensverhaal November 2020
Heel Je Levensverhaal [bron afbeelding]