De Coach in Den Haag

Wat anderen zeggen over Heel Je Levensverhaal

“Wat is voor mij zinvol leven? In het ‘gat’, de overgangsperiode van werk naar niet-werken, had ik behoefte aan reflectie, uitwisseling, gerichte feedback. De schrijfopdrachten, vragen formuleren en de prachtige interactie en aandacht van ieder tijdens de workshops, tijdens het proces ‘Heel Je Levensverhaal’ brachten me verder. Het was verrassend en maakte me blij. Een aanrader om even te verstillen en daarna gerichter verder te gaan.”

Alexandra – Deelnemer Workshops Heel Je Levensverhaal November 2020

“Ik vind het heel interessant; en prettige, goede sfeer in de groep. Ik wilde wel meer (na iedere workshop). Heel positief. Ik krijg er zin van (om verder te schrijven). De structuur vind ik fijn; ieder keer wederkerend; elke keer de schrijfopdracht. In evenwicht met de rest. Ik vind het heel fijn om live iets uit de mouw te schudden.”

Laurie – Deelnemer Workshops Heel Je Levensverhaal November 2020

“Ik maak er een heel boekwerk van … omdat ik zo werk. Het ontstond tijdens de uitwerking van de opdrachten (voorafgaand aan de workshops). Het was best heftig; verschrikkelijk en geweldig tegelijk. De combinatie van de opdrachten vooraf en de oefeningen in de workshops maakten het compleet. Ik vond de online workshops heel mooi gaan; vanzelf, open, luisterend naar elkaar, met elkaar het proces doorgaan. Het heeft me gestimuleerd.”

Miryam – Deelnemer Workshops Heel Je Levensverhaal November 2020

“De opdrachten vooraf vond ik mooi. Met veel plezier gelezen. Het werkte ergens door. Ik ben niet meteen met de tijdlijnen aan de slag gegaan. Pas in voorbereiding van Workshop Verwonderen, met name voor de opdracht van de Knooppunten (Kantelmomenten), ben ik echt ervoor gaan zitten. Waardoor ik de samenhang zag en de Knooppunten (Kantelmomenten) meteen kon zien en voelen. Voor mij werkte het nu goed op deze manier.”

Ricardo – Deelnemer Workshops Heel Je Levensverhaal November 2020
Heel Je Levensverhaal [bron afbeelding]