De Coach in Den Haag

Uitzicht op inzicht

Reflectie & Vraag

Een goede keuze staat of valt bij een duidelijke vraag, van uitzicht naar inzicht, en de gidsen en bronnen die je helpen om die keuze te maken. Kennis, intuïtie en ervaring gecombineerd met een diep inzicht in de menselijke drijfveren helpen daarbij, geven op z’n minst een duw in de goede richting op jouw eigen pad. Wanneer je reflecteert op je vraag, biedt het al snel nieuwe inzichten.

“…het ultieme inzicht is puur een kwestie van innerlijke helderheid en een vrijheid die volledig verwezenlijkt wordt en tot expressie komt — in lichaam, adem, emoties, denken en bewustzijn.”

Robert Hartzema, De bevrijdende energie van Tijd (2011, p. 10)

Je wilt het anders-Je weet niet precies hoe

Business, Life en Performance coaching zijn effectieve vormen van het creëren van inzicht bij diverse vragen op je levenspad. Denk aan hoe de juiste besluiten moeiteloos te nemen, omgaan met aanhoudende stress, en hoe gericht kwaliteiten te verbeteren. Of ken je dat gevoel niet op gang te kunnen komen, beter kunnen functioneren maar niet weten hoe, niet gelukkig te zijn? 

Op de kern

Gelukkig zijn we voortdurend in verandering. De kunst is om dit met volledige aandacht voor je te laten werken met hoofd en hart. Effectieve coaching is vooral integere, no-nonsense begeleiding bij persoonlijke groei. Het bepalen van slimme doelen, direct durven nemen van kleine acties, en verwerven van inzicht horen bij ontwikkeling. Ray helpt je daarbij en inspireert je meer uitzicht op inzicht te creëren.

“Hij is scherp op de inhoud, zacht op de relatie.” 

Review van Ray als coach en trainer op MAEX
uitzicht op inzicht persoonlijke ontwikkeling groei verandering
Uitzicht op inzicht – Uithof Den Haag 2019